Cum să faci lumânări din ceară de albine cu uleiuri esențiale – și rețete parfumate

Furniture Creations 13790 Vanilla Scented Wax Cupcake Dessert Candle ...Lumânările de casă sunt un lucru atât de distractiv de făcut și de oferit cadou, sau pur și simplu de folosit în toată casa ta! În această postare, vă voi arăta cât de ușor este să faceți rețete de lumânări din ceară de albine cu uleiuri esențiale și vă voi spune de ce ar trebui să vă gândiți să schimbați lumânările cumpărate din magazin cu lumânări de casă!

 

Fetele mele și cu mine ne-am distrat foarte mult făcând lumânări mici din ceară de albine și încercând diferite rețete de uleiuri esențiale pentru a se potrivi sezonului. Anul trecut le-au dăruit una profesorilor lor într-un coș cadou cu loțiune, săpun făcut manual și balsam de buze. Au fost atât de mândri să spună că au făcut ei înșiși toate aceste lucruri!

Urinal mints - Yankee candle, Man candle, Scented candles Unul dintre principalele motive pentru care am început să ne facem propriile lumânări, este faptul că majoritatea lumânărilor ieftine cumpărate din magazin sunt la fel de rele pentru familia ta ca fumatul pasiv!

Din fericire, lumânările din ceară de albine realizate cu uleiuri esențiale sunt o alternativă excelentă! Există atât de multe rețete de arome pe care le poți face pentru a imita mirosurile tale preferate de lumânare. Uleiurile esențiale cu siguranță nu au un miros atât de puternic precum lumânările cu care probabil ești obișnuit.

Puteți adăuga uleiuri esențiale la lumânările de ceară de albine?

Uleiurile esențiale pot mirosi puternic direct din sticlă, dar nu vor mirosi la fel de puternic atunci când sunt arse într-o lumânare, așa că veți avea nevoie de destul de mult.

Pentru fiecare 4 uncii de ceară, va trebui să utilizați cel puțin 60 de picături de uleiuri esențiale atunci când faceți lumânări de casă.

Anumite uleiuri esențiale vor arunca un miros mai puternic:

– pin
– rozmarin
– portocale
– scortisoara
– cuișoare
– eucalipt
Desigur, poți folosi orice ulei esențial îți place!

De ce să puneți ulei de cocos în lumânări de ceară de albine?

1. Uleiul de cocos folosit ca ingredient în lumânările din ceară de albine le poate ajuta să ardă mai uniform și să prevină tunelurile.
2. Uleiul de cocos ajută, de asemenea, lumânările de casă parfumate cu uleiuri esențiale să miroasă mai puternic în timp ce sunt arse.

Cât ulei esențial puneți în lumânări de ceară de albine?

Ca regulă generală, veți avea nevoie de cel puțin 60 de picături de uleiuri esențiale pentru fiecare 4 uncii de amestec de ceară. Poți folosi mai mult, totuși. Pentru un miros mai puternic, utilizați 2 lingurițe de uleiuri esențiale într-o lumânare de 4 uncii.

portrait of woman wearing traditional dia de los muertos makeup
 

Cum faci lumânări cu ceară de albine parfumată mai puternică?

1. Alegerea ceară potrivită:

Utilizați ceară de albine, deoarece este o ceară cu ardere lentă și va păstra mirosul mai mult timp și o va elibera încet pe măsură ce se arde.

2. Alegerea fitilului potrivit:

Asigurați-vă că utilizați un fitil de bună calitate, care arde fierbinte. Acestea sunt grozave pentru lumânările făcute cu uleiuri esențiale.

3. Folosind suficiente uleiuri esențiale:

Folosiți o mulțime de uleiuri esențiale. 2 lingurițe de uleiuri este cantitatea recomandată pentru fiecare 4 uncii de ceară la fabricarea lumânărilor. Cu siguranță poți folosi mai mult, dar uleiurile esențiale nu sunt ieftine și fabricarea lumânărilor poate deveni costisitoare cu cât folosești mai mult.

4. Lăsați ceara să se răcească:

Adăugați uleiurile esențiale când ceara a avut ocazia să se răcească puțin. Lăsând ceara să coboare la 180 de grade, vă va asigura că mirosul din uleiurile dvs. nu este distrus de căldura cerii.

Rețete sezoniere cu uleiuri esențiale pentru lumânări cu ceară de albine:

Primăvară

eucalipt + menta + rozmarin

lamaie + portocala + menta

lemn de cedru + lavanda + mandarina

grapefruit + pin + bergamot

Vară

lavanda + lamaie + grapefruit + menta

rozmarin + menta + lime + lavanda

lamaie + busuioc + menta

portocala + lamaie + eucalipt + menta

Toamna

menta + eucalipt + lavanda + portocala

nucsoara + cardamom + cuisoare + ghimbir + pin + scortisoara

portocala + lamaie + scortisoara + cuisoare

portocala + ienupar + lemn de cedru

Iarnă

rozmarin + eucalipt + portocala + scortisoara + cuisoare

cuișoare + scorțișoară + portocală

Bath and Body Works Pumpkin Apple 3-Wick Candle - Fall Bath and Body ... portocala + pin + scortisoara

 

pin + menta + grapefruit + scortisoara

De ce aveți nevoie pentru a face aceste rețete pentru lumânări de ceară de albine cu uleiuri esențiale:

Pelete de ceară de albine – fie ceara de albine albă, fie galbenă va funcționa pentru fabricarea lumânărilor. Le-am încercat pe amândouă și prefer albul pentru că are un miros mai puțin puternic de ceară de albine.
Ulei de nucă de cocos – orice tip de ulei de cocos este perfect pentru acest proiect.
Uleiuri esențialeaceasta este marca pe care o folosesc. Este accesibil și emană un miros plăcut și puternic.
Fitiluri pentru lumânări – pentru rețetele de lumânări care folosesc uleiuri esențiale, cel mai bine este să folosiți fitiluri care ard frumos și fierbinți, astfel încât lumânarea să degaje cât mai mult miros posibil.
Borcane mici de sticlă – alegeți un borcan sau un recipient care nu este prea curbat pe părțile laterale, astfel încât ceara să ardă uniform. Am folosit borcanele rămase de la iaurturi.
Hot Glue Gun – pentru fixarea fitilurilor pe fundul borcanelor.
Foarfece – sau mașini de tuns fitil pentru tăierea fitilului.
Dispozitiv de centrare a fitilului pentru lumânări (sau ace de haine din lemn) – acestea sunt grozave pentru a ține fitilul în loc în timp ce ceara se întărește, dar puteți folosi oricând ace de haine din lemn, așa cum am făcut mine.
Oală de topire (opțional) – a face lumânări este dezordonat și orice oală pe care o folosești va fi foarte greu de curățat după aceea. Folosind o oală de topire, este mai ușor să turnați ceara în borcane fără a o picura peste tot (am fost acolo!). Este opțional, așa că dacă faceți doar câteva lumânări, nu vă faceți griji să cumpărați una.
Mi-am găsit topirea și fitilurile și am salvat un pachet folosind cupoane!

Cum să faci lumânări din ceară de albine cu uleiuri esențiale – Rețete:

Pregătire – Folosind un pistol de lipici fierbinte, fixați fitilurile în centrul borcanelor.

Topiți – Folosind o oală de topire sau un cazan dublu improvizat, topiți ceara de albine la foc mediu mic, amestecând din când în când până se topește complet. Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de cocos până când nu mai rămân bucăți.

Adăugați uleiuri – Lăsați ceara să se răcească la 180 de grade. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Adăugați uleiurile esențiale la alegere.

fotografii de stoc, fotografii și imagini scutite de redevențe cu napoli - bucatica din portul mergellina de la biserica santa maria del parto - blue capri volcano Se toarnă – Se toarnă cu grijă ceara topită în borcane, lăsând aproximativ 1/2 inch spațiu la vârf.

Cool – Folosind dispozitive de centrare a fitilului sau un ac de haine, asigurați-vă că fitilurile sunt toate centrate în ceară. Lasam sa se raceasca pana cand lumanarile se intaresc complet. Tăiați fitilurile la 1/4 inch deasupra ceară.

Sfaturi:

Prima ardere: lăsați lumânarea să ardă până când ceara este complet topită peste partea superioară pentru o ardere uniformă.

Greșeli frecvente care fac lumânări și cum să le eviți:

1. Dolina

Ceara se micșorează pe măsură ce se răcește și când se răcește prea repede poate cauza găuri în lumânările proaspăt făcute. Modul de a împiedica acest lucru să se întâmple este să lăsați ceara să se răcească puțin înainte de a o turna în recipiente.

yellow and white smoke during night time Folosind un termometru pentru bomboane, verificați doar pentru a vă asigura că temperatura cerii nu depășește 180 de grade înainte de a o turna. Dacă nu aveți termometru, lăsați ceara câteva minute să se răcească după ce o topești.

 

2. Fitil înecat

Fitilul de înec se poate întâmpla din mai multe motive:

– ai folosit un recipient care nu este suficient de drept pe laterale
– ceara se apropie prea mult de partea de sus a recipientului, nelasand suficient loc pentru bazinul de ceara; a forma
– recipientul tău este prea lat pentru un fitil sau dimensiunea fitilului pe care ai ales-o
Din păcate, fabricarea lumânărilor este o experiență de învățare și trebuie doar să învățăm din greșelile noastre pe măsură ce le-am făcut.

3. Tunele

Tunnelarea se poate întâmpla dacă nu permiteți lumânării să ardă suficient de mult de fiecare dată când o aprindeți. (acest lucru se poate întâmpla și oricărei lumânări pe care o cumpărați!) Încercați să vă ardeți lumânările până când se formează un bazin de ceară topită pe toată suprafața înainte de a o sufla.

4. Blatul lumânării nu este neted după răcire

Lumânările de casă pot avea mici găuri după răcire dacă ceara a fost turnată prea rece sau dacă apă a intrat în ceară în timp ce se topea. Folosirea unui vas de topire poate împiedica acest lucru să se întâmple. Dacă folosiți un cazan dublu, aveți grijă să nu stropiți cu apă în ceară.


Dacă încerci să faci singur lumânări de ceară de albine de casă cu uleiuri esențiale, mi-ar plăcea să folosești rețeta cu 5 stele în comentariile de mai jos! Mă ajută atât de mult!

Reteta pentru lumanari din ceara de albine cu uleiuri esentiale

Lumânările de casă din ceară de albine cu uleiuri esențiale sunt un lucru atât de distractiv de făcut și de oferit cadou sau pur și simplu de folosit în toată casa ta!

Ingrediente

– 1 kilogram de pelete de ceară de albine – 1/2 cană ulei de cocos – 240 de picături de uleiuri esențiale sau 8 lingurițe pentru un miros mai puternic

Instrucțiuni

Pregătire – Folosind un pistol de lipici fierbinte, fixați fitilurile în centrul borcanelor.
Topiți – Folosind o oală de topire sau un cazan dublu improvizat, topiți ceara de albine la foc mediu mic, amestecând din când în când până se topește complet. Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de cocos până când nu mai rămân bucăți.
Adăugați uleiuri – Lăsați ceara să se răcească la 180 de grade. Utilizați un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Adăugați uleiurile esențiale la alegere.
Se toarnă – Se toarnă cu grijă ceara topită în borcane, lăsând aproximativ 1/2 inch spațiu la vârf.
Cool – Folosind dispozitive de centrare a fitilului sau un ac de haine, asigurați-vă că fitilurile sunt toate centrate în ceară. Lasam sa se raceasca pana cand lumanarile se intaresc complet. Tăiați fitilurile la 1/4 inch deasupra ceară.

Note

Prima ardere: lăsați lumânarea să ardă până când ceara este complet topită peste partea superioară pentru o ardere uniformă.

Pentru utilizare: asigurați-vă că fitilul pentru lumânare este tăiat la 1/4 inch de fiecare dată când ardeți lumânările.

Depozitați: pentru a menține parfumul de ulei esențial puternic, acoperiți sau sigilați lumânările între orele de ardere.

Was this article helpful?
YesNo

Leave a Comment