Cum să faci lumânări parfumate de cafea

Când vine vorba de a face o lumânare acasă, există mai multe alternative. Puteți alege dintr-o varietate de consumabile pentru lumânări, cum ar fi culori, mirosuri, recipiente și chiar tipul de ceară pe care doriți să îl utilizați. Acest blog vă va arăta cum să faceți o lumânare cu parfum de cafea.

Aroma ispititoare a cafelei este cunoscută că atrage atenția practic oricui. Avem o rețetă simplă de lumânări de cafea DIY, care utilizează produse ecologice și naturale, dacă doriți să vă reparați cafeaua fără a fi nevoie să preparați o cafea.

Preparare de lumânări parfumate de cafea de casă

Dacă te bucuri de aroma cafelei, una dintre aceste lumânări cu parfum de cafea este un must-have în casa ta. Este simplu să faci lumânări acasă, iar rezultatele sunt fantastice. Pentru a învăța cum să faci o lumânare care miroase a cafea, vei avea nevoie de provizii pentru următoarele lumânări.

Consumabile pentru lumânări parfumate de cafea:

– Ulei parfumat de cafea – 100 de picături – Boabe de cafea- Cană de cafea din sticlă – Fulgi de ceară de soia – 110 grame – Ulei esențial de vanilie – 100 de picături – Fitil pentru lumânări pre-cerat – Suport metalic pentru fitil

Echipamentul general necesar:

– Pahar termorezistent – Arzător cu partea superioară netedă – Lingură – Mănușă termorezistentă – Foarfece – Snur de iută

Aflați despre consumabile de lumânări parfumate de cafea

Cafeaua este ceva ce deja ne place. Când combini asta cu pasiunea de a crea articole distractive, lucrate manual, cum ar fi lumânările, îți găsești o idee de cadou fantastică. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre consumabilele necesare pentru a face o lumânare cu parfum de cafea.

1. Ulei parfumat de cafea: Mirosul boabelor de cafea și vanilie cremoasă pătrunde în uleiul parfumat de cafea. Boabele de tonka, ciocolata, nuca de cocos și chihlimbarul sunt alte note proeminente. Esențele proeminente ale acestui ulei parfumat îi conferă un miros cald, pământesc, care atrage atenția multor oameni.

2.Cana de cafea din sticlă: aceasta va fi necesară pentru a vă pune lumânarea. Este o modalitate minunată de a recicla cănile și de a nu le lăsa să se irosească. Alege-ți cana de sticlă preferată și fii cât mai creativ cu ea.

3. Fulgi de ceară de soia: Ceara de soia este o resursă naturală durabilă. Fulgii de ceară de soia sunt biodegradabile și pot fi curățați doar cu apă și săpun. În plus, lumânările de soia ard mai încet și mai mult decât lumânările cu parafină, deoarece ceara de soia are un punct de topire mai scăzut decât ceara de parafină.

4. Ulei esențial de vanilie: Ne place foarte mult uleiul esențial de vanilie în lumânări, deoarece, deși este minunat de la sine, se amestecă bine cu o varietate de alte uleiuri esențiale. Amestecarea cu cafeaua, de exemplu, creează o atmosferă caldă, rustică și primitoare.

5. Fitil pentru lumânări pre-cerat: Fitilurile pentru lumânări acoperite cu ceară pot fi folosite pentru a fabrica mai multe tipuri diferite de lumânări. Aceste fitiluri de lumânare din bumbac sunt pre-ceruite și emit foarte puțin fum, făcându-le perfecte pentru uz casnic. De asemenea, sunt construite în așa fel încât să ardă mai mult timp, să nu se onduleze și să nu lase cenușă de bumbac în urmă.

6. Suport metalic pentru fitil: Suporturile metalice pentru fitil sunt dispozitive de centrare sau de gestionare a fitilului utilizate în procesul de fabricare a lumânărilor. Acest mecanism de centrare a fitilului este construit din metal de calitate superioară, care economisește timp și efort prin menținerea fitilului în poziție verticală. Suporturile metalice pentru fitil pot fi folosite cu orice tip de recipient pentru lumanari.

Cum să faci lumânări parfumate cu cafea – pas cu pas

Lumânările cu parfum de cafea vă vor atrage dacă vă bucurați de aroma cafelei. Cu toate acestea, deși poți oricând să cumperi o lumânare cu parfum de cafea dintr-un magazin, să faci una singur produce o aromă mult mai bună (și mai realistă!). Citiți mai departe pentru a afla cum vă puteți face lumânarea cu parfum de cafea într-un mod super-ușor.

Pasul 1: Combinați două lingurițe de cafea instant cu aproximativ o jumătate de cană de apă pentru a face o cafea instant puternică.

Pasul 2: Așezați paharul termorezistent pe un arzător neted și umpleți-l cu fulgi de ceară de soia. Se amestecă periodic până ce ceara este complet topită.

Pasul 3: Turnați o lingură de cafea în ceara de lumânare și câteva picături de ulei esențial de vanilie și ulei de parfum de cafea. Se amestecă până când totul este complet amestecat.

Pasul 4: Introduceți un fitil pentru lumânare pre-cerat în cana de cafea și fixați partea superioară a fitilului cu un suport metalic pentru fitil.

Pasul 5: Pune-ți mănușa termorezistentă și toarnă ceara de lumânare topită în ceașcă, lăsând aproximativ un centimetru de spațiu în partea de sus.

Pasul 6: Odată ce ceara s-a răcit suficient pentru a fi semisolidă, adăugați boabe întregi de cafea în partea de sus a lumânării.

Pasul 7: Dacă este necesar, tăiați fitilul și înfășurați o bucată de șnur de iută într-o fundă în jurul bazei cănii pentru a o face să arate frumos.

Concluzie

Fabricarea lumânărilor este un proces foarte simplu și nu necesită multe abilități tehnice. Este la fel de simplu ca topirea și turnarea! În acest blog, am vorbit despre crearea propriei lumânări cu parfum de cafea folosind ulei de parfum de cafea.

Vă puteți umple casa cu acel parfum de cafea încântător și stimulator oricând doriți, producând lumânarea cu parfum de cafea din materiale reciclate și naturale.

Was this article helpful?
YesNo

Leave a Comment