Recenzii de parfumuri de casă: Lumânare parfumată Yankee Candle

Nimic nu este mai bun decât un parfum minunat de condimente de bucătărie care plutește prin casa mea. Aduce în minte amintiri din verile petrecute cu bunica mea. Condimentele de bucătărie sunt o alegere excelentă atunci când aștepți companie.. Notele complexe de condimente cu nuanțe dulci îi fac pe toată lumea să se simtă ca acasă. Lumânările sunt o modalitate excelentă de a adăuga puțină lumină suplimentară în spațiile mai întunecate și de a se potrivi bine cu aproape toate stilurile de decor.

Găsirea unui miros bun de condimente de bucătărie într-o lumânare nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Unii producători și producători de lumânări au tendința de a exagera cu anumite note de condimente. Lipsesc nuantele dulci pentru o lumânare cu scorțișoară decât una cu condimente de bucătărie. Amestecarea parfumurilor este o artă care va străluci cu un produs final superb. Nu trebuie să căutați prea mult pentru a găsi o companie populară de lumânări. Yankee Candle deservește lumea consumatorilor de ceară de când a început în 1969.

Câteva decenii de vânzări și clienți fideli de ceară, nu este de mirare că Yankee Candle este un nume comun. Cu Clienții care se bucură de o varietate de produse de ceară. De asemenea, o listă aparent fără sfârșit de parfumuri disponibile. În ciuda popularității Yankee Candle, merită numele mărcii? Această lumânare Yankee parfumată cu condimente de bucătărie cu borcan mare mi-a adus înapoi 20 de dolari. Pentru parfumul minunat merită prețul. Nu am fost impresionat de câțiva factori atunci când am evaluat această lumânare. Deși îmi place atât de mult parfumul, aș cumpăra din nou.

Ați folosit vreodată produse din ceară Yankee Candle?

Da

Nu

Vezi rezultatele

Note de parfum

O lumânare bună pentru condimente de bucătărie sau chiar topitură de ceară este un parfum complex stratificat. Nu ar trebui să detectați doar scorțișoară, dar ar trebui să puteți detecta și un amestec din următoarele arome:

Portocala dulce

Ghimbir

migdale

Unii producători de lumânări vor folosi toate sau doar unele dintre parfumurile enumerate. Un miros de condimente de bucătărie și poate include și unele care nu sunt enumerate. Dar trebuie să vă așteptați la un parfum mai complex decât un parfum de scorțișoară.

Îndepărtând mai întâi capacul de la Kitchen Spice Yankee Candle, am fost întâmpinat de un parfum crocant de scorțișoară. Urmează o aromă caldă de condimente complexe și o notă de dulceață. Calitatea parfumului a fost înaltă, cu toate notele așteptate și subtonul prezente. Pe baza impresiilor înainte de arderea inițială, această lumânare a fost impresionantă. Fără să aprind lumânarea, am lăsat-o să stea cu capacul închis. Neaprins aroma de la lumânare a umplut întreg spațiul.

Evaluarea arderii

Am așteptat mai târziu seara să-mi aprind lumânarea. După ce mi-am oprit toate încălzitoarele de ceară și am așteptat să dispară aromele parfumate. Ca să mă asigur că nimic nu a încurcat profilul parfumului de la lumânarea mea cu condimente de bucătărie.

Un lucru important de reținut despre orice parfum este, în general, după 30 de minute într-o zonă pe care nu o vei mai nota. Deci, dacă doriți să testați orice parfum sau parfum după 20 de minute, lăsați acel spațiu timp de 15 minute. Apoi reintră în spațiu. Dacă puteți detecta din nou parfumul, atunci parfumul este ideal mai ales cu o lumânare. Nu ar trebui să existe nicio întrerupere în aruncarea parfumului oricărui produs de ceară. Dacă ardeți o lumânare timp de 3 ore, ar trebui să vă așteptați la aroma pentru cele 3 ore și așa mai departe. Kitchen Spice a fost totul frumos? Aromele de condimente sunt de departe preferatele mele. Acest Yankee Candle nu a dezamăgit la categoria parfumurilor.

Straturile de note de condimente s-au amestecat bine. Acesta a fost unul dintre cele mai bune parfumuri de condimente de bucătărie pe care le-am încercat până acum. Aruncarea parfumului a fost foarte impresionantă. Nu numai că acest single Yankee Candle mi-a umplut toată parterul de jos, ci a încurajat și la a doua poveste.

După primele 30 de minute de ardere am luat o pauză din casă. Merg afară să mă bucur de aer curat și să mă joc cu fiul meu.. Am stat afară aproximativ o oră. Fără îndoială, curățându-mi căile nazale de orice parfum, în afară de cel al în aer liber. Când am reintrat în casă, am simțit mirosurile de condimente de bucătărie pe tot furtunul. Nu sunt sigur de concentrația pe care o folosesc. Bănuiesc că Yankee Candle folosește uleiuri parfumate de ultimă generație. Nu am detectat uleiuri diluate în această lumânare.

Calitate ceară

Yankee Candle primește un A+ de la mine la un amestec superior de mirodenii de bucătărie. Rămâneți atrăgător pe tot parcursul arderii până la capătul lumânării? Le dau o medie C.

Îmi tund fitilul din mai multe motive. Orice proprietar de lumânare ar trebui să taie fitilurile din motive de siguranță pentru a menține flacăra sub control. La urma urmei, te joci cu focul aici. Menținerea fitilurilor tăiate face ca ceara să ardă uniform, iar lumânarea va dura mai mult. În ciuda tăierii fitilului de pe această lumânare Yankee, începe să se stingă ca o rachetă! Când am tăiat fitilul, s-a fulgi. Ca rezultat, mi-au umplut lumânarea sfărâmicioase. Unele fitiluri se vor tăia și nu vor lăsa în urmă cenușă sau fulgi în ceară. Acest lucru face ca lumânarea să arate atrăgătoare pe tot parcursul timpului în care o deții. Ar putea fi că aceste fitiluri nu au fost vindecate înainte de a ajunge la lumânări? Acesta rămâne un mister la care va trebui să răspund cu următorul meu Yankee Candle.

Aceasta nu este deloc o arsură atrăgătoare. Ceara de parafină folosită în această lumânare cu condimente de bucătărie a devenit foarte fumurie. Lumânările cu capacul la borcan. când le-am scos pentru a încerca să elimin orice acumulare de funingine pe borcanul sau suporturile pentru lumânări pe care le folosesc. Din păcate, fitilul acestei lumânări arde cu o cantitate destul de mare de fum și cenușă. După cum puteți vedea din pozele mele, nu este cea mai demnă lumânare.

Diferite amestecuri de ceară pot produce rezultate diferite. Fabricarea lumânărilor este atât o artă, cât și o știință. Ca și în orice caz, o mică greșeală de calcul poate provoca rezultate catastrofale. Nu am niciun motiv pentru care factorul de fum, în afară de raportul din amestecul de parafină ar putea fi puțin scăzut. Parafina ar trebui să ardă curat (este un punct de vânzare pentru ceară de parafină).

O altă notă despre estetica acestui Yankee Candle, căderea este mai puțin de dorit. În majoritatea lumânărilor, ar trebui să vă așteptați ca cea mai mare parte a ceară să se topească direct pe părțile laterale. Fără a lăsa în urmă nicio ceară persistentă atârnată pe părțile laterale ale borcanului, așa cum am făcut cu această lumânare. Nu este atrăgător de privit. Liniile clare ale unei curbe netede pe ceară sunt cele mai de dorit. De obicei, nu adăpostim lumânările atunci când nu le folosim, de obicei stau afară. Deci vrei ceva care să arate bine.

Evaluare finală de 4 stele pentru Kitchen Spice Yankee Candle

M-am luptat cu o evaluare pentru această lumânare Kitchen Spice. În cele din urmă, m-am hotărât să le evaluez 4 din 5 posibile stele. Scoaterea unei stea pentru alergare și factorul de fum pentru această lumânare. Harul salvator al acestei Yankee Candle a fost aroma uimitoare. Concentrația mare de parfum este uimitoare.

Mirosul durează și durează. O aruncare superioară de parfum este superioară, deoarece a reușit să umple toată casa. Dar nimeni nu-și dorește o lumânare cu aspect funky, mai ales dacă găzduiește adesea compania acasă. Trebuie să ajusteze dimensiunea borcanelor sau să facă aceste lumânări mari cu un fitil de lemn. Acest lucru ar permite o ardere mai uniformă, deoarece un fitil dublu din această lumânare ar fi peste ucidere. Acest lucru ar trebui să permită o ardere mai curată și un aspect mai plăcut pentru durata de utilizare a lumânărilor.

Was this article helpful?
YesNo

Leave a Comment